Tråd: Ekkel kylling
Vis enkelt innlegg
Gammel 28-02-08, 17:06   #38
Nille
Administrator
 
Nille sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 68
Innlegg: 16.021
Nille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastisk

Sv: Ekkel kylling

Jeg ovnssteker kyllingfileter. Da blir de møre og gode og alltid gjennomstekte. De med skinn er faktisk de beste, de holder smaken bedre på grunn av skinnet.

Er matsnobb, så jeg bruker mye Stange-kylling eller Hå-kylling. Skal jeg lage gryteretter eller "casseroles" bruker jeg Prior, aldri noe problem.

Tørker forresten alltid av fuktighet på alt kjøtt og fisk med papirhåndkle. Da blir de jevnere stekt og en slipper å tenke på "guffa" dere snakker om som jeg forresten ikke har lagt merke til......

__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
Nille er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins Svar med sitat