Vis enkelt innlegg
Gammel 29-02-08, 18:38   #1
Gerd
Jeg kan og jeg vil!
 
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: 1
Innlegg: 55.254
Gerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastisk
Post

Fylte og stekte auberginer

Fylte og stekte auberginer
4 porsjoner

2 stk. auberginer
2 ss sitronsaft
1 ss olivenolje

Fyll:
2dl raspa blomkål
2 ss smør
1 liten løk
2 fedd hakket hvitløk
2 store ferske sjampinjong i små biter
1/2. squash i terninger
½ boks hermetiske tomater (Landlord)
1 liten chili i små biter
smak til med salt og pepper
-parmesan

Fremgangsmåte:
Del auberginene i to på langs og bruk en skarp kniv til å skjære en linje rundt kjøttet ca. ½ cm fra kanten. Pensle med sitronsaft og olje. Legg auberginene med skallsiden ned på et bakepapir og stek dem ved 200 grader C i ca. 30 minutter.

Lag fyllet mens auberginene bakes i ovnen:

Fres grønnsakene myke i oljen.
Fjern kjøttet i de ferdigbakte auberginene med en liten skje slik at bare skallet står igjen. Hakk kjøttet og bland det med resten av fyllet, som fordeles i de tomme skallene. Dryss over parmesan og sett det tilbake i stekeovnen til osten har smeltet.

Passer til stekt kjøtt og kylling, eller som en rett for seg selv.

Gerd er avlogget   Min kostholdsfilosofi: 1 Svar med sitat