Vis enkelt innlegg
Gammel 04-03-08, 10:56   #1
Sivensvans
Seniormedlem
 
Sivensvans sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 3.219
Sivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastisk

Ovnsbakt løk ... Smaksopplevelse!

Kom over oppskrift til ovnsbakt løk...og, den må jo bare deles. Deilig tilbehør til MYE, spes kjøtt - men, også kylling og fisk..! Dette er garantert en smaksopplevelse - løken smelter på tunga!

Du trenger (til 4 pers):

4 store løk
2 hvitløksfedd
1 kvist frisk rosmarin
olivenolje
1 dl kremfløte
1 dl revet parmesanost
salt og pepper
4 skiver bacon

Sett stekeovnen på 200 grader.
Skrell løkene og kok dem hele i ca 15 minutter.
La dem avkjøles.
Skjær toppen av løkene og grav ut innmaten.
Sett løkene på et stekebrett.
Hakk innmaten fint.
Skrell hvitløken og hakk den fint.
Hakk rosmarinen.
Varm opp en kjele med litt olivenolje i.
Tilsett hakket løk, hvitløk og rosmarin og fres det noen minutter.
Hell i fløten, og gi det et oppkok.
Ta kjelen av varmen og rør i revet parmesanost.
Smak til med salt og pepper.
Fyll løkene med røren og surr en baconskive rundt.
Stek løkene i ovnen i ca. 25 minutter.

...så er det bare å nyte og ta i mot hyllesten!!

Sivensvans er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Berit Nordstrand Svar med sitat