Vis enkelt innlegg
Gammel 04-03-08, 11:05   #3
Sivensvans
Seniormedlem
 
Sivensvans sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 3.219
Sivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastisk

Sv: Ovnsbakt løk...smaksopplevelse...!

Jeg har aldri prøvd å skrape ut av en ukokt - men, vil helt klart tro at det er lettere når den er kokt, for da er den jo mykere...! Tror også det er viktig at løken får avkjølt seg etter kokinga sånn at den ikke blir FOR myk, om du er med meg

Sivensvans er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Berit Nordstrand Svar med sitat