Sv: Tips til å få opp fett-inntaket?
Når jeg bruner kjøtt eller kylling i panna pleier jeg å røre ut panna med smør og rømme: Etter at kjøttet har fått stekeskorpe og hvilt på lavere temp en stund slenger jeg på en *god* slump smør som smelter i panna. Når rømmen så røres inn i all goodiesen fra panna blir det en nydelig smak! Særlig blandet med hvitløk, pepper, litt chili osv.
Lett måte å få i mer fett til middagen for meg. Evt surre inn kjøtt/kylling i bacon ved steking (liker den sprø). Det gir kjøttet enda mer saftighet. Ellers har jeg olje i morgen-smoothien min. Kanskje div frø og kjerner og er en ide.
__________________
Karbojunkie in recovery
Ikke lavkarbo for vektnedgang, men for de andre frynsegodene!
Mål: Stabilisere blodsukkeret, curbe cravings, drikke nok vann, trene jevnlig, få ro i sjelen...
Bilder av matretter
|