Vis enkelt innlegg
Gammel 09-03-08, 15:15   #1
vivvi
Juniormedlem
 
Medlem siden: Mar 2008
Alder: 44
Innlegg: 20
vivvi er på en erverdig vei

Kylling i saus :)

3-4 kylling filèr
1/4 fløte
1 boks creme fraiche
1 pk. Norzola ost
sjampingion
salt
pepper

Kyllingen krydres med salt og pepper,stekes lett på begge sider og legges i ildfat form. Stek soppen og ha i med kyllingen. Ha så fløten, creme fraicheen og osten i panna og kok sammen til saus. HA dette over kyllingen i den ildfaste formen.

Stekes på 200 grader i 45-60 min.
Serveres med valgfritt tilbehør.

Noen som har lyst å regne karb. innholdet i denne retten for meg....?
Sliter litt med akkurat det!!

__________________




vivvi er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Skaldeman Svar med sitat