Sv: Rener man 1 gkarbo .per 100g i kjøtt,fisk,skaldyr og bacon?
Opprinnelig lagt inn av Nille, her.
Mange produkter kan inneholde 0,9 karber pr 100 gram selv om de er merket med 0. Det er fordi de ikke er forpliktet til å merke varer som har under 1 gram karber pr 100 gram.
Det er den eneste årsaken til at vi som regel anbefaler å alltid regne 1 karb pr 100 gram vare selv om det står 0.
Dette er ikke så viktig for andre enn dem som går på Atkins Induksjon eller Ketolysekuren, - fordi de har et meget begrenset karb-inntak med 15-20 gram pr dag.
Oii det visste jeg ikke. Da har jeg lært noe nytt i dag og Men rene kjøttvarer som biff, svinekjøtt, kan det også være karbo der? Men hvis jeg holder meg på 15 kh så kan jeg spise ca 400g med kjøttprodukter. Da holder jeg meg under 20 g kh pr dag hvis det evt skulle inneholde noe karb i kjøttet..
Men Nille, kan man spise fetaost og parmesan i induksjonen?
__________________
Vekt den 09.aug 09: 72.8

|