Vis enkelt innlegg
Gammel 25-03-08, 20:10   #9
Madeleine
Medlem
 
Madeleine sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Alder: 49
Innlegg: 259
Madeleine er ny på veien

Sv: Regner man 1 gr karbo pr 100 g i kjøtt, fisk, skalldyr og bacon?

Må ha det inn med skjeer jeg..

Har jeg da skjønt det riktig at man IKKE regner 1 gr.karbo f.eks.på rent kjøtt som kyllingfillet,raks og reker...men f.eks på røkelaks?

Har alltid regnet 0 karber ut i fra tabellen...

Leste du..les Nille ga klarsignal for røkt og gravet laks.....men i likhet med reker i lake er det tilsatt sukker? Så lite at man kan se bort fra det....el.en max mengde pr.dag?

__________________
Besøk gjerne journalen min her


Madeleine er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolysekur Svar med sitat