Vis enkelt innlegg
Gammel 30-03-08, 13:48   #1
Eilan
Seniormedlem
 
Eilan sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2007
Innlegg: 1.593
Eilan har veldig mye å være stolt avEilan har veldig mye å være stolt avEilan har veldig mye å være stolt avEilan har veldig mye å være stolt avEilan har veldig mye å være stolt avEilan har veldig mye å være stolt avEilan har veldig mye å være stolt avEilan har veldig mye å være stolt av

Legge til matvarer uten å øke på karb?

Dette lurer jeg på. Har vært på induksjon i drøye to uker nå, er inne i en 3. uke der jeg har lagt til en kopp kaffe om dagen for å se om det har noen innvirkning noen vei.

Dette er igjen mer et generelt spørsmål enn et praktisk et, siden det jo ikke er noe i veien for å øke på karbene og se om jeg tåler det. Men altså, prinsipielt sett siden jeg er nysgjerrig: Hva skjer om man følger stigen for reintrodusering av matvarer uten å øke noe nevneverdig på karbene? Nærmer man seg da egentlig ketolyse?

Et åpenbart svar er jo at det blir mindre salat og grønnsaker om karbene skal "brukes opp" på andre ting, ikke så bra. Men en neve nøtter her og en halv boks cottage cheese der, samtidig som man holder seg rundt 20g karb/dag, er dette en mulighet? Er man da egentlig rett over på ketolyse?

__________________
Be still now

Sist redigert av Eilan : 30-03-08 kl 13:58.
Eilan er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ren mat, the lavkarbo way Svar med sitat