Vis enkelt innlegg
Gammel 31-03-08, 20:07   #7
Michelin
Seniormedlem
 
Michelin sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2008
Hvor: sunnmøre
Alder: 53
Innlegg: 592
Michelin er en juvelMichelin er en juvelMichelin er en juvel

Sv: Æsj, Lollypop-brødet mitt ble klissete

Klipper og limer fra et innlegg jeg skrev i en annen tråd;

Min erfaring som førstegangsbaker;

Det var selvfølgelig tomt for kruskakli på butikken,men de hadde Fibra kliblanding;(hvete/rugkli 3.8kh pr 40gr. pose) supplerte med 30gr valnøtt og 30gr soyaprotein.
Mosa 3 egg og CC, hadde i 4 egg og smelta meierismør og vispa alt sammen ei stund før jeg hadde oppi det tørre (kjørte alt i stavmixern uten bløtlegging)
Så stekte jeg brødet en time i tupper-silikonform, vippa det ut og stekte det en time til.
Resultatet ble helt mmmmmmmm

kom fram til et kh-innhold på 19.35 (2.03 pr 100gr)


Kjempegodt å ha noe annet enn pålegg å legge under pålegget!!



Nå har jeg bakt på denne måten flere ganger og brødet blir alltid bra- godt er det også

__________________



.....det er i motvind en drage flyr.....
Michelin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolyse Svar med sitat