Vis enkelt innlegg
Gammel 02-04-08, 18:12   #4
Megvel
Seniormedlem
 
Megvel sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2007
Alder: 52
Innlegg: 2.547
Megvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt av

Sv: coscosa sjokolade... ER DET MULIG??

Hehe, den smelter i romtemp da, litt komplisert å ha i disken liksom.
Jeg laget den av smeltet cocosa og bakesjoko uten sukker, pluss splenda. Heller på et brett med bakepapir på, har i frysern i en kort stund, knekker i biter og har i pose som MÅ oppbevares i kjøleskapet!
Smeeeelter på tungen!

__________________
Nyttårsforsett: Å spise kun god mat som er bra for meg. Nå konvertert Atkins-spiser!!! Min journal-velkommen inn! Jeg er bestandig frisk, sånn er det! Ammehjelpen

Megvel er avlogget   Min kostholdsfilosofi: AIBTB Svar med sitat