Vis enkelt innlegg
Gammel 25-01-05, 21:55   #4
Skorpia
Seniormedlem
 
Skorpia sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Drammen
Alder: 65
Innlegg: 1.424
Skorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt av

Flott med tilbakemeldinger og oppskrifter,men når det gjelder remuladen inneholder den både sylteagurk(som inneholder sukker) og fruktose.

Men det er klaer jeg kan jo bytte ut fruktosen med splenda,men sylteagurk da må jeg jo lage den selv med splenda eller liknende og jeg har ikke engang peilin hvor lenge sånt må lagres og eller lages før det er spiselig. Og egentlig skal en jo ikke røre hverken sukker eller søtningsmiddel under induksjonen.

Jeg får vel heller klare meg uten en stund,til jeg er ferdig med induksjonen,for da letter jeg litt på krava

__________________
Skorpia er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo for det meste Svar med sitat