Vis enkelt innlegg
Gammel 03-04-08, 21:33   #1
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 45
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Noen spørsmål om kjøtt

Jeg føler meg altså helt clueless. Jeg har ikke spist kjøtt på nesten ti år, og kan liksom ikke bak og fram på dette...

Skal man steke kjøtt til det er helt brunt? Noen tips til hvordan man steker kjøttdeig? Om jeg kjøper en pakke med 400 gram og bare bruker halvparten, kan jeg fryse ned resten da?

Som dere skjønner så kommer jeg til å trenge en del kjøtt-aid framover

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat