Vis enkelt innlegg
Gammel 04-04-08, 01:36   #5
energibunten
Seniormedlem
 
Medlem siden: Dec 2007
Alder: 53
Innlegg: 648
energibunten begynner å bli godt kjentenergibunten begynner å bli godt kjentenergibunten begynner å bli godt kjentenergibunten begynner å bli godt kjentenergibunten begynner å bli godt kjentenergibunten begynner å bli godt kjent

Sv: Noen spørsmål om kjøtt

av gammel vane spiser jeg ikke så mye rødt kjøtt. Før lavkarbo gav det tung mage, idag går det greit, men jeg er mye mer glad i fugl og gris.

Stek det snillest mulig, bruk gjerne lokk og la varmen få "dampe" det mørt evt la det ettervarmes lenge istedenfor å steke det hardt.

Å bruke stekovn og lukket form, etc er perfekt...

Svart forkullet overflate er ikke sunt... proteiner tåler ikke varme så godt, de forandres til giftstoffer, så vær snill mot dem

energibunten er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo, hel sunn mat Svar med sitat