Vis enkelt innlegg
Gammel 04-04-08, 08:29   #6
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Noen spørsmål om kjøtt

Takk for tips, energibunten! Jeg har fått med meg det der med å utsette kjøttet for altfor høy varme, at det ikke er bra. Så jeg stekte kjøttet midt på medium varme i går, det ble godt og mørt, og neste gang jeg er på Ikea, skal jeg kjøpe lokk til stekepanna mi, det har jeg tenkt på lenge :0 Enda en grunn nå

Jeg kommer til å fortsette å spise mye fisk, og svin klarer jeg bare ikke, før jeg slutta å spise kjøtt, så ble jeg rett og slett spysjuk og utrolig kvalm av svin. Faren min opplevde det samme da han spiste det, og fikk beskjed om at han reagerer på melkesyrebakteriene som grisen produserer under frakt til slakteri, noe som gjør svin litt "surt" i kjøttet.

Jeg føler en ny verden åpner seg for meg

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat