Sv: Noen grønne spørsmål fra meg ...
Gullmiddag Og så lovlig atte! Men det ER lørdag i dag, da 
Finnes noen gode marinader for kylling også:
Sitat:
Fabelaktig marinade til kylling og scampi....
2 ss sambal oelek chili paste
1 dl (eller mer) olivenolje
1-2 fedd hvitløk
Blandes og tømmes over kylling eller scampi i plastpose. Etter en dag eller to i kjøleskap blir kyllingen utrolig mør. Den stekes i ildfast form på 225 grader - først 15 min. - snu - så 15 min til. Scampi surres i panne til passe varme.
Denne har Nille nevnt flere ganger på forumet, jeg har nettopp begynt å spise kylling igjen, så jeg klør etter å prøve den!
Ha en fin lørdagskveld!
__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski
Siste rest, nytt forsøk:

Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
|