Vis enkelt innlegg
Gammel 05-04-08, 21:22   #7
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Noen grønne spørsmål fra meg ...

Gullmiddag Og så lovlig atte! Men det ER lørdag i dag, da

Finnes noen gode marinader for kylling også:

Sitat:

Fabelaktig marinade til kylling og scampi....

2 ss sambal oelek chili paste
1 dl (eller mer) olivenolje
1-2 fedd hvitløk

Blandes og tømmes over kylling eller scampi i plastpose. Etter en dag eller to i kjøleskap blir kyllingen utrolig mør. Den stekes i ildfast form på 225 grader - først 15 min. - snu - så 15 min til. Scampi surres i panne til passe varme.

Denne har Nille nevnt flere ganger på forumet, jeg har nettopp begynt å spise kylling igjen, så jeg klør etter å prøve den!

Ha en fin lørdagskveld!

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat