Nå har jeg altså kjøpt meg havregryn.. den med "store" gryn.. som det stod på posen. Over her sier MHM at det er bedre.. hvorfor er det det?
Jeg har lyst til å bruke havregrøt som frokost, fordi jeg har trøbbel med å få i meg mat jeg må tygge til frokost, er trøtt osv.
Noen som vet GI til havregrøt? Leste et sted at det koster masse tusen kroner å bestemme GI.. kanskje det ikke fins resultater på det enda?
Leser også over her at en halv kopp kokt havregryn inneholder 10 g karber..
På min pose står det 60 g pr. 100.. Hvor mange gram bruker man på en porsjon, tror dere?
Altså, det jeg EGENTLIG spør om da.. jeg vil gå ned rundt 7 kilo til juni. Er det lurt/smart/what å spise det til frokost da? Tenkte å bruke det til frokost sånn kanskje rundt.. 3 dager i uka?
Ka dåkker syns? 
__________________
.
|