Vis enkelt innlegg
Gammel 08-04-08, 00:35   #1
wirow_84
Medlem
 
wirow_84 sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2008
Hvor: Kyststripa i Agder
Alder: 40
Innlegg: 135
wirow_84 har en fantastisk aura rundt segwirow_84 har en fantastisk aura rundt seg

Hva ER det med tomat?

I lista over karbs på grønnsaker står det 2,9kh pr 100 gram TOMAT.
Det er det samme som f.eks blomkål.
Allikevel mener jeg å ha lest i Skaldemans bok at man helst bør styre unna tomater,
mens f.eks blomkål og brokkoli som har ca. likt karbeinnhold er bedre grønnsaker.

Akkurat slik som det er bedre å spise gulrøttene rå fremfor å spise dem kokt.
Men hva er det egentlig som skjer med tomatene?
Har de en egen evne til å utvinne mer sukker når man har inntatt denne lille røde enn andre grønnsaker???
Skjer det noe forunderlig når man steker dem, eller koker dem i en gryterett?

Skulle så gjerne visst litt mer om denne tomaten.... noen som vet?

__________________
wirow_84 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolyse Svar med sitat