Vis enkelt innlegg
Gammel 12-04-08, 00:00   #1
Gerd
Jeg kan og jeg vil!
 
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: 1
Innlegg: 55.254
Gerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastisk
Post

Torsk med "sydlansk" vri

Torsk med ”sydlansk” vri
(Omgjort etter en oppskrift jeg fant i et gammelt ukeblad i påska)

400g torskefilet
- Legges i en smurt ildfast form, strø på salt og sitronpepper


Saus 1:
1 dl fløte

1dl soyamelk
1 ss grov sennep
3 fedd hvitløk
1/2 terning fiskebuljong
1ss hakket tørket persille


Kok opp sausen og la den småkoke til buljongen har løst seg opp.
Hell sausen over fisken.
Stekes på nederste rille 200 grader i 20 min


Saus 2:
1 bx grovhakka tomater
1 ss olivenolje
1/2 finhakket purreløk
1 finhakket sjalottløk
1/2dl grovhakket frisk basilikum


Helles over fisken. Legg på rå scampi (antall etter eget ønske) og la retten steke videre til scampiene er blitt rosa.

Dette serverte jeg med ”røstipoteter”

Gerd er avlogget   Min kostholdsfilosofi: 1 Svar med sitat