Fant ikke oppskrift på denne da jeg søkte her, så legger ut. For dette er noe som er godt i vårdagene er jo mange som har festdager fremover.. Husker besto lagde den et par ganger da jeg var liten. Har ikke hennes oppskrift, men laget meg min egen etter å ha sjekket litt på nettet. 3 plater gelatin 4 eggeplommer 2ss sukrin - ev 3ss, synes 2 var nok (jeg har med litt malt vanilje i, satte ingen dårlig smak, men er ikke nødvendig) 1/3dl fløte ca 1/2dl sherry (cognac er også godt, portvin nevnes også) - fikk akkurat vite at Besto brukte rom i sin knappt 1/2 dl vann sjokolade ca 70g - eller etter smak, raspes (ostehøvel funker bra) noen jordbær - mange lager uten, så det er litt smak og behag Legg gelatinplatene i bløt 5 min Visp eggedosis av eggeplommene og sukrin(ev ditt valg av søtstoff) Visp fløten til krem Visp krem og sherry inn i eggedosisen Kok opp vannet og rør ut gelatinen Visp i egge/kremblandingen mens den oppløste gelatinen helles i en tynn stråle ned i bollen Legg lagvis - sjokolade - fromasj - jordbær - sjokolade -fromasj-... Settes kjølig NAM