Vis enkelt innlegg
Gammel 14-04-08, 15:44   #1
Gerd
Jeg kan og jeg vil!
 
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: 1
Innlegg: 55.254
Gerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastisk
Post

Laks med baconostsaus

Laks med baconostsaus
(I underkant av 5 karber i hele retten, og den holder til 3-4 personer)
( opprinnelig fra mat.no, men ”modifisert” litt)

6 laksefileer
pepper
salt
noen drypp sitronsaft

smør en ildfast form med smør eller rapsolje
legg i fileene, strø på salt, pepper og litt sitronsaft

Saus:

½ løk- finhakket
2ss smør
½ fiskebuljong
3dl vann
2dl soyamelk (eller fløte)
100g baconost
1/2ts salt

Stek løken i smøret til den er blitt myk. Tilsett resten, kok opp og la småkoke i 5 minutter.
(Viss du syns sausen blir tynn, tilsett ½-1ts JBK)

Hell sausen over fisken og stekes ca 20 minutter på 200 grader på nederste rille.

Serveres med lettkokt eller smørstekt blomkål/brokkoli og stekt spinat/valnøtt.


Sist redigert av Gerd : 14-04-08 kl 16:18.
Gerd er avlogget   Min kostholdsfilosofi: 1 Svar med sitat