Opprinnelig lagt inn av Rubens, her. Ja, fett var uvant for meg også i begynnelsen. Jeg var jo så hjernevasket på at fett er ekkelt og farlig. Vi har jo hørt det siden vi ble født, så det er kanskje ikke så rart. Nå f.eks. velger jeg nakkekoteletter istedet for vanlige koteletter. Klarer ikke å spise fettranden, men på nakkekoteletter er jo fettet mer marmorert inn i kjøttet, og man merker ikke at man spiser fettet. Det samme med biff - jeg velger entrecote (som har mer marmorering) istedet for renskåret flatbiff. Fete sauser synes jeg er digg! Men, nå er jeg heldigvis veldig glad i egg & bacon så fett kjøtt blir ikke noe problem egentlig. Fettet som ligger igjen i pannen heller jeg over tallerken. Nam!
Opprinnelig lagt inn av Rubens, her.
Ja, fett var uvant for meg også i begynnelsen. Jeg var jo så hjernevasket på at fett er ekkelt og farlig. Vi har jo hørt det siden vi ble født, så det er kanskje ikke så rart. Nå f.eks. velger jeg nakkekoteletter istedet for vanlige koteletter. Klarer ikke å spise fettranden, men på nakkekoteletter er jo fettet mer marmorert inn i kjøttet, og man merker ikke at man spiser fettet. Det samme med biff - jeg velger entrecote (som har mer marmorering) istedet for renskåret flatbiff. Fete sauser synes jeg er digg! Men, nå er jeg heldigvis veldig glad i egg & bacon så fett kjøtt blir ikke noe problem egentlig. Fettet som ligger igjen i pannen heller jeg over tallerken. Nam!
Ser jo på resultatet ditt at dette funker! godt å høre fra dere andre at dette med fett er ok... Liker heldigvis også egg og bacon, - og nakkekoteletter er jo bare jammi! Problemet er nok å få omstilt hjernen til å godta at fett likevel kan spises... Skal på vekta neste uke, - og er veeeldig spent på om ting har begynt å skje... Takk for svar, - og lykke til videre!