Sv: Eksotisk Kylling
Må bare fortelle at jeg har hatt denne til middag i dag. Noe sukker er det vel her, men, men. Hadde ikke estragon, så det hoppet jeg over, hadde heller ikke paprikapulver så tok 1/2 ts cayenne istedet , men resten var etter oppskrifta, ja hadde nok drøye spiseskjeer med mangochutney, kjempegodt. Anbefales til alle som liker mat med smak. Nammi, nammi
Delte kyllingen i fire, krydret med litt urtesalt og pepper, stekte 1/2 time på 220 gr, snudde bitene, stekte 20 min, slo over sausen og stekte 20 min. til. Serverte med jukseris. Gleder meg allerede til lunsj imorgen. Da skal vi spise rester
Bare fortelle hvordan jeg tilberedte jeg, Romle. Håper det er i orden
__________________
Nå 80 kg, to igjen før vi er tilbake til førjulvekt 
Jeg går aldri over streken - jeg skyver den bare foran meg
Du må gjerne besøke journalen min
Hjørdis sin journal
|