Vis enkelt innlegg
Gammel 22-04-08, 15:36   #1
Karbosara
Seniormedlem
 
Karbosara sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2007
Hvor: Fjerdingby
Alder: 58
Innlegg: 7.302
Karbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastisk

Karbosaras kremede kyllingsuppe

100g smør/margarin - brunes i en stor kjele
4 kyllingfileter - krydres med seltin og pepper og stekes på middels varme i ca 10 minutter - taes ut og avkjøles litt

1 purre - kuttes i ca 1,5cm store biter
2 vårløk - kuttes i ca 1,5cm store biter
1/2 rødløk - kuttes i ca 1,5cm store biter
1-2 hvitløksfedd eller
1ts ferdigmoset fra glass


Grønnsakene stekes så i det samme smøret som kyllingen ble stekt i ca 3 minutter.

Strimle kyllingen med gaffel så den blir "revet" opp. Legge tilbake i kjelen og tilsett 5 dl vann og 1 1/2 buljingterning (kylling eller okse)
Kokes på middels varme i 5 min.

Tilsett 2ts Johannesbrødkjernemel i 1 boks kremfløte og pisk litt med stavmixer så det blir godt blandet. Tilsett dette, la det koke opp og koke med lokk på svak varme i 10 minutter.

Ønskes grønnsakene "freshere", kan de taes ut etter bruning og tilsettes samtidig med kremfløten, men da kan det hende at suppen får en litt annerledes smak enn hvis de følger med hele veien.

Hele suppa er på ca 12 gk...vil si det er mat til fire personer...kanskje...

__________________
fra Karbosara... vei mot lettere
tider!
Den siste nedtur-Velkommen hjem til meg! Blogg


Karbosara er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolysekuren, startet 1.nov, 2007 Svar med sitat