Vis enkelt innlegg
Gammel 30-04-08, 13:36   #9
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Posesaus -noen vi kan bruke?

En boks fløte (mener det er 3 dl i en boks?!?): er da ca 8,7, og jeg temmelig sikker på at det ikke er noen karber i den osten, men om vi regner 1 pr 100 gr for å være sikker, vil hele sausen inneholde 10,7, det blir 2,14 karber pr 100 gram. Ikke mye nei Og åååå, så godt, og veldig raskt å lage.
Pleier å ha salt, pepper og timian i denne og bruke til stekte kyllingfileter (samme krydderet på kylilngfiletene). Man kan også helle sausen over filetene, samt stekt champignon og løk/purreløk i en ildfast form og ha i ovnen (180 gr i 15 min ca), det er noe av det beste jeg vet!!

Lykke til!

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat