Vis enkelt innlegg
Gammel 12-05-08, 23:34   #1
Enid
Seniormedlem
 
Enid sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Bergen
Alder: 49
Innlegg: 3.583
Enid er en virkelig god ressursEnid er en virkelig god ressursEnid er en virkelig god ressursEnid er en virkelig god ressursEnid er en virkelig god ressursEnid er en virkelig god ressursEnid er en virkelig god ressursEnid er en virkelig god ressursEnid er en virkelig god ressursEnid er en virkelig god ressursEnid er en virkelig god ressurs

Enids panacotta (italiensk fløtedessert)

Perfekt som dessert til 17. mai - lett å lage og kjeeempegod!

10 dl fløte kokes opp, med frøene fra 1 vaniljestang (kan godt slenge hele vaniljestangen oppi også) og 10-15 dråper vaniljessens.
Ta kjelen av platen og tilsett 2 ss Splenda når det er kokt opp, og rør godt mens du tilsetter 8 ss gelatinpulver rørt ut i et halv glass vann.

Sil ned i en serveringsbolle eller porsjonsformer, la stå natten over i kjøleskapet. Servér med bær.

Kan også lages med sitronessens og raspet sitronskall, eller med hakket sjokolade, og sikkert mye annet spennende også

__________________
Ned 27 kilo hittil, 7 kilo igjen
Enid er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lindberg Svar med sitat