I morgen begynner jeg!
Jeg både gleder og gruer meg til å begynne på kuren i morgen. Jeg er redd for å få startproblemer når det gjelder inntaket ev karbohydrater og valg av matvarer. Jeg har skrevet opp en liste med matvarer jeg skal handle inn i dag, og har tenkt å bake brød med hjelp av bakemiksen jeg fikk tilsendt i pakken med Ketolysekuren i kveld.
Er det noen som har noen råd og tips ang starten av kuren? Håper jeg kommer raskt inn i den og at den ikke er så vanskelig å følge som jeg innbiller meg... Jeg er vant til å ha mat i kjøleskapet her på jobben - brød, pålegg, melk osv. Det må nok en del mer planlegging til på denne kuren. Jeg har aldri tid til å lage meg frokost (skal få 3 unger avgårde i barnehage og skole), men har pleid å spise når jeg kommer på jobben. Jeg får se hva jeg kommer til å gjøre - leste at frokost ikke er så viktig når man er i ketose, fordi man forbrenner fett hele døgnet uansett.
Lykke til til meg selv og alle andre som også skal begynne på kur i disse dager!
|