Sv: Dronning Maud's fromasj
Opprinnelig lagt inn av Lindabtn, her.
Jeg prøvde å lage denne her om dagen og den ble heeelt rennenes. Hva er det jeg gjør galt da??
Og er det sånn at man må røre i den hver halvtime før den blir stiv?? For den skilte seg
Vil ha DMF
Vet ikke hva som gikk galt. Jeg har bare laget 2 ganger selv.
Pisket fløten ganske stiv.. ? Vet ikke hva du brukte som søtning. Kanskje det har noe å si?
Klemte du godt ut bløtevannet før du rørte ut i det kokte vannet?
Går an å lage med eggedosis av 2 hele egg også. Da kan du jo piske eggedosisen stivere. Med hvitene først.
Tror det er viktig å helle gelatinen i sakte. Slik at det blander seg godt. Vispet nok ganske godt med gelatinen i før jeg helte opp i skål.
Har dessverre ikke noen god forklaring 
Min var nesten stiv før den kom i kjøleskapet.
|