Vis enkelt innlegg
Gammel 16-05-08, 10:43   #9
Zincite
Seniormedlem
 
Zincite sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Innlegg: 1.098
Zincite er bare helt fantastiskZincite er bare helt fantastiskZincite er bare helt fantastiskZincite er bare helt fantastiskZincite er bare helt fantastiskZincite er bare helt fantastiskZincite er bare helt fantastiskZincite er bare helt fantastiskZincite er bare helt fantastiskZincite er bare helt fantastiskZincite er bare helt fantastisk

Sv: Dronning Maud's fromasj

Opprinnelig lagt inn av Lindabtn, her.

Jeg prøvde å lage denne her om dagen og den ble heeelt rennenes. Hva er det jeg gjør galt da??

Og er det sånn at man må røre i den hver halvtime før den blir stiv?? For den skilte seg

Vil ha DMF

Vet ikke hva som gikk galt. Jeg har bare laget 2 ganger selv.
Pisket fløten ganske stiv.. ? Vet ikke hva du brukte som søtning. Kanskje det har noe å si?
Klemte du godt ut bløtevannet før du rørte ut i det kokte vannet?
Går an å lage med eggedosis av 2 hele egg også. Da kan du jo piske eggedosisen stivere. Med hvitene først.
Tror det er viktig å helle gelatinen i sakte. Slik at det blander seg godt. Vispet nok ganske godt med gelatinen i før jeg helte opp i skål.
Har dessverre ikke noen god forklaring
Min var nesten stiv før den kom i kjøleskapet.

Zincite er avlogget   Min kostholdsfilosofi: litt egenkomponert Svar med sitat