Vis enkelt innlegg
Gammel 21-05-08, 18:12   #285
Kanutten
Seniormedlem
 
Kanutten sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 11.548
Kanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastisk

Sv: Det PERFEKTE ketolysebrødet! 2,24 g karbo per 100 g!

Opprinnelig lagt inn av Amariel, her.

Hvis du ettersteker brødet litt, slipper du kanskje å legge skivene til tørk

Grunnen til at jeg IKKE steker brøda lengere enn 1 time er det at jeg IKKE liker den skorpa som kommer ved langtidsstekinga. Dessuten går det jo kjappere å steke brødet i 1 time for så å la det tørke en liten stund??

Eller jeg tørker det egentlig ikke, jeg lar skivene ligge til dampen har gått ut av dem... Mine skiver blir aldri klissete, kanskje fordi jeg maler frøa?

Kanutten er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥ Lavkarbo ala Kanutt ♥ Svar med sitat