Sv: Kan jeg spise kjøttkaker?
Cheer up! Detta går bra!
Prøv denne :
Enids Kjøttboller:
Ca 30 store kjøttboller
To pakker karbonadedeig blandes med masse finhakket hvitløk, finhakket løk, 2 egg, litt olje og litt vann. Kna til "deig" (kan sikkert også kjøres i foodprosessor).
Krydre med basilikum og oregano, salt og pepper.
Form til boller ved hjelp av stor spiseskje.
Stek på brett dekket med bakepapir, 200 grader i ca 15 minutter
Ekstra gode blir kjøttbollene med litt raspet parmesan i deigen 
(For å gjøre kjøttbollene greske så kan man skifte ut parmesan med feta, og italiensk krydder med gresk krydder. De kan også krydres med indisk krydder og serveres i indisk saus osv osv)
Vi snakker her omtren null karber! To egg inneholder under 2 gr kh, tre fedd med hviløk det samme, om du finner krydder uten sukker så er det ingen karber der heller, og kjøttdeig har null. Man må ikke bruke karbonadekjøttdeig heller, det funker fint med vanlig kjøttdeig.
__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski
Siste rest, nytt forsøk:

Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
|