Sv: Spiser jeg rett?
Signerer alt over her!
For å få opp fettmengden lønner det seg å steke alt i meieri- eller setersmør, helle olje (det beste er extra virgin olivenolje) over salaten, og som Morstine sier, isbergssalat er nesten bare vann, ruccola er også å anbefale i salaten -og det er knallgodt, ikke tenk på agurk heller, bare vann det også! Tomater kan man fint klare seg uten, for noen er det til og med en brems!
Som sagt så er det innmari viktig at du spiser deg mett, ikke vær redd for å spise mye. Du skal blir behagelig mett, ikke sånn at du nesten sprekker eller fortsatt er sulten. Det kan lønne seg å spise sakte og ta litt pauser, tygge og svelge ferdig før neste bit. De fleste av oss som har levd på høykarbomat i gamle dager kan streve litt med å kjenne den gode metthetsfølelsen. I starten opplever nok mange å være veldig sulten, eller også å miste matlysten og apetitten helt, så vær obs på signalene!
Det er også viktig med rikelig med væske, drikk vann til alle måltider og gjennom hele dagen. Jo større du er, jo mere vann! Jeg vil anbefale at du ikke ligger under 2 liter i alle fall, men du vil nok fort merke hvor tørst du blir i starten av ketosen.
Masse lykke til! 
__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski
Siste rest, nytt forsøk:

Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
|