Tråd: Grønnsakwok
Vis enkelt innlegg
Gammel 07-02-05, 19:38   #1
Marianne
Livsdesigner
 
Marianne sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2004
Hvor: Østlandet
Innlegg: 4.596
Marianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastisk

Grønnsakwok

4 porsjoner



1 ss olje

1 skive fersk skrelt ingefær, ca. 3 med mer

1 liten hvitløkbåt, knust

1,25 dl brokkoli (fint oppskåret)

1,25 dl skiver av blomkål

1,25 dl strimler av rød paprika

1,25 dl løkringer

2,5 dl sukkererter

¼ ts salt

1,25 dl skivet stangselleri

Smak til med din foretrukne olje og kajennepepper.



Hell olje, ingefær, salt og hvitløk i en wokgryte eller stor stekepanne. Stek uten lokk på varme som gjør at det ikke blir svidd, 2 minutter under stadig omrøring. Tilsett brokkoli, blomkål, paprika, løk, sukkererter og selleri under stadig omrøring i 3 minutter. Slå av varmen, legg på lokk og la blandingen få 5 minutter til å sette seg. Smak til med olje og kajennepepper.



Fra boken PH-mirakelet, Hilt & Hansteen

__________________
Marianne

I expand my life to include the possibilities of miracles!
Marianne er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lindberg m/egne tilpasninger Svar med sitat