Vis enkelt innlegg
Gammel 08-02-05, 00:07   #6
Gamla
Potius sero, quam numquam
 
Gamla sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2004
Innlegg: 1.103
Gamla er en virkelig god ressursGamla er en virkelig god ressursGamla er en virkelig god ressursGamla er en virkelig god ressursGamla er en virkelig god ressursGamla er en virkelig god ressursGamla er en virkelig god ressursGamla er en virkelig god ressursGamla er en virkelig god ressursGamla er en virkelig god ressursGamla er en virkelig god ressurs

Ja, sild er sundt!
Fersk stekt sild er jo bare nydelig, men det får en sjelden tak i her. Den har mange bein,desverre,- men hvis du rundsteker den er de lette å fjerne synes jeg.
Jeg kjøper oftest frossen spekesild file. Den er saltet så jeg vanner den litt ut. Flott til f.eks. sursild og kryddersild eller rett og slett til kokte egg. (Har også tidligere brukt dem til poteter, kålstuing og rødbeter)
I oppskriftene til sursild, kryddersild ol. skal der alltid (tror jeg ) litt sukker, men det kan jo lett skiftes ut med annet søtningsmiddel og da blir det jo både sundt og godt!
Pass bare på at det ikke blir for salt!

Ps.: I min lesebok på folkeskolen stod det dessuten: "Et du sild, vært du snild".

__________________
Stor klem fra Gamla!

Medlem av Ren mat-klubben
Gamla er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo vedlikehold Svar med sitat