Vis enkelt innlegg
Gammel 01-06-08, 16:37   #1
KatjaBlå
Juniormedlem
 
KatjaBlå sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2007
Alder: 37
Innlegg: 35
KatjaBlå er på en erverdig vei
Question

Meierismør og intoleranse

Ved å lage ghee av meierismør, skilles melkeproteinet vekk og melkeallergikere kan spise det slik jeg har forstått. Men kan de som ikke tåler laktose\melkesukker spise det? Smøret består jo av fløte. Skilles alle melke"stoffer" vekk under ghee-prosessen?

Og har det noe og si om smøret er saltet eller usaltet?

__________________
"It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.”
- Mark Twain -



Sist redigert av KatjaBlå : 01-06-08 kl 16:38. Årsak: glemte siste spørsmålet
KatjaBlå er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Steinaldermat, lavkarbo Svar med sitat