Vis enkelt innlegg
Gammel 09-02-05, 08:27   #19
Marianne
Livsdesigner
 
Marianne sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2004
Hvor: Østlandet
Innlegg: 4.596
Marianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastisk

Opprinnelig lagt inn av Zoë

Så flinke dere er!

Langt flinkere enn vi er....

Det dukket opp en tanke i hodet mitt da jeg leste "tørkede aprikoser" - synes jeg har lest (et sted her inne?) at små barn ikke skal ha for mye av det , pga høyt innhold av ett eller annet?
Noen som kan hjelpe meg å huske? ( Hvis jeg ikke husker aldeles feil, da....)

Lillegutt får fedonbrød/Ingers rugbrød med kaviar, kjøttpålegg , gulost eller kjøttpålegg. (Svigermor synes veldig synd på han som ikke får brunost....)
Hos dagmammaen får han vanlig brød, og jeg har en følelse av at det vanker litt kjeks og kaker stadig vekk.
Han er glad i frukt.
Til middag forlanger han pølser hver dag ( "pøse ti middad????" ), men det får han jo ikke. De gangene han får det, spiser han MASSE - til vanlig er han småspist til middag, dessverre...

Men her var det mange gode tips - fin tråd!


Jeg synes du er flink jeg! Sunt brød med sunt pålegg og frukt. Det er bra barnemat det. Man behøver jo ikke styre så mye og gjøre det så flott og avansert, bare det ikke er usunt! (Du kan jo sende med noe litt sunne greier til dagmamma'n...hvis du vil gjøre det enda bedre)

__________________
Marianne

I expand my life to include the possibilities of miracles!
Marianne er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lindberg m/egne tilpasninger Svar med sitat