Hei! Jeg begynte på ketolyse i dag. Til frokost spiste jeg en eggerøre med skinke og krydder. Til middag prøvde vi Donald-kyllingen til Nelle her inne. NYDELIG MEN så.... lurer jeg på... når jeg lager mat slik, f.eks middag til hele familien. Hvordan vet jeg hvor mye mat det er pr. porsjon? Når det står at middagen f.eks er til 6 personer/porsjoner, "deler" jeg bare retten i 6 deler da?? Kanskje et dumt spørsmål men... hehe Og så lurer jeg på hvordan jeg regner porsjoner når det gjelder salat? Og når det står grønn salat, er det da kun salatblader som menes? Hvor mye karbs er det i isbergsalat? Fant ikke noe om den, men spiste vel 1,5 blad av den til middagen. Er virkelig spent nå! Har blitt helt overbevist om at dette faktisk er en kur som fungerer etter å ha smuglest litt her inne og ellers om ketolysekuren Jeg har forresten som mål å ta av 18 kg.