Aubergine-dip
Beste vegan-mannen ga meg oppskrifta på denne ytterst mmmmm-gode dipen! Anbefales!
AUBERGINE-DIP
Du trenger: - En hel aubergine
- En hel hvitløk, gjerne feddløs
- En halv tomat (ev 1 soltørka)
- Sitron/lime/edikk (bare noen dråper)
- En halv rød chillipepper uten frø (eller mindre, eller ingenting).
- Olje
- Salt og pepper
- Krydder som f.eks persille
Slik gjør du:
Sett ovnen på ca 200 gr, skjær et langt snitt i auberginen (ellers eksploderer den, no kidding!), og ha den i en ildfast form sammen med hvitløken. Stek i ca 30 min.
Avkjøl, og skrell auberginen og hvitløken og fres det sammen med de øvrige ingrediensene med en stavmikser eller lignende. Mmmm!
Kan spises som tilbehør. I dag spiste vi den til burgere.
__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski
Siste rest, nytt forsøk:

Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
|