Tråd: Aubergine-dip
Vis enkelt innlegg
Gammel 12-06-08, 20:37   #1
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Aubergine-dip

Beste vegan-mannen ga meg oppskrifta på denne ytterst mmmmm-gode dipen! Anbefales!

AUBERGINE-DIP

Du trenger:

  • En hel aubergine
  • En hel hvitløk, gjerne feddløs
  • En halv tomat (ev 1 soltørka)
  • Sitron/lime/edikk (bare noen dråper)
  • En halv rød chillipepper uten frø (eller mindre, eller ingenting).
  • Olje
  • Salt og pepper
  • Krydder som f.eks persille
Slik gjør du:
Sett ovnen på ca 200 gr, skjær et langt snitt i auberginen (ellers eksploderer den, no kidding!), og ha den i en ildfast form sammen med hvitløken. Stek i ca 30 min.
Avkjøl, og skrell auberginen og hvitløken og fres det sammen med de øvrige ingrediensene med en stavmikser eller lignende. Mmmm!

Kan spises som tilbehør. I dag spiste vi den til burgere.

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat