Sv: Endelig
Heisann 
Planlegging er viktig Og telling av karber i starten er viktig.
Og du kan gjerne bake opp et lavkarbobrød å ha i fryseren. (Jeg gikk ikke ned i vekt viss jeg spiste brød)
Andre ting som er kjekt og lettvindt å ha i fryseren er lapper: http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=16982
"pipper" : http://forum.lavkarbo.no/showthread....t=oste+p%F8lse
Bacon er fint å steke opp mye av og fryse ned. Tiner fort 
Sitat:
Hva er viktig å handle inn? Skal handle inn i morgen.
Her er hva jeg har i skapene mine :
I mitt kjøleskap: Smør, fløte, soyamelk, rømme, creme fraishe, cottage cheese,fete oster, skinke, bacon,egg,baconost på tube, blomkål,brokkoli,squash,aubergine,fersk sjampinjong, hvitløk,løk,salat,agurk,tomat,paprika.I fryseren er alltid: Kyllingfilet,kyllingvinger,laksefilet,mer bacon, nakkekoteletter, kjøttdeig.I tørrvareskapet: Linfrø, diverse nøtter og andre frø, krydder og tørka urter, johannesbrødkjernemel,soyaprotein, bakemix, seltin, buljongterninger av forskjellige slag, grovhakka tomater på boks (landlord har minst karber)+ kaldpressa oljer: rapsolje og olivenaolje
Og når du får boka, les den godt og sett deg inn i filosofien. Det tok 3 dager fra jeg bestilte til jeg fikk boka og varene 
Ang vektkurve: www.tickerfactory.com
Lykke til 
|