Cheddar-kylling
Dette er en oppskrift som har fulgt meg i hvertfall 20 år.
Håper den kan falle i smak hos fler.
Den er gjort om litt for å gjøre den mest mulig ketose vennlig.- 3 dl småskåret stilkselleri
- 3 dl purreringer
- 3 dl blomkål (eller brokkoli)i små buketter
- 1 dl vann
- 1 grillet kylling i biter
- 1,5 dl rømme
- 1,5 dl fløte
- 1,5 ts salt
- 1 ts pepper
- 3 dl revet norsk cheddar ost (150-200 gr)
-Bland grønnsakene og la det koke med 1 dl vann og en ts salt i ca 5 min.
-Hell av halvparten av grønnsaksvannet, bland så i rømme, fløte, salt, pepper og cheddarost,
hold igjen litt av osten til å ha på toppen.
- Legges legvis med kylling i en form, dryss resten av osten på toppen.
200 grader i ca 20 min
Sist redigert av Helene : 20-06-08 kl 22:39.
|