Vis enkelt innlegg
Gammel 25-06-08, 08:39   #16
Veggpryd
Seniormedlem
 
Medlem siden: Jul 2007
Hvor: Romerike
Alder: 57
Innlegg: 2.462
Veggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt av

Sv: Økt kolesterol og leververdier

Opprinnelig lagt inn av annabanana, her.

spiser dere mye mettet fett da?

jeg bruker mye olje, og "sunt" fett.. det skal jo ha en positiv effekt på kolesterolet. Mange sier man skal pøse på med margarin og mettet fett på denne kuren, ser ikke helt poenget. fett er vel fett? Jeg velger heller det "sunne" fettet.

Nå er jeg langt i fra ekspert da...

Ja, jeg spiser mye mettet fett. Jeg vet ikke helt hva du mener med "sunt" fett, men hvis du tenker på det du har fått høre fra helsemyndigheter og media de siste 20 årene om at planteoljer er det sunneste fettet - så er det helt feil. Vi mennesker er ikke skapt for å bruke planteoljer som energi, vi er og har vært jegere i millioner av år, og derfor er mettet, animalsk fett det aller beste for oss mennesker.

I dag spiser vi 20 ganger mer Omega 6 fettsyrer enn det vi har godt av. Omega 6 fettsyrer finnes hovedsakelig i planter og soya. Det er noen som mener at det høye inntaket av Omega 6 fettsyrer kan ha sammenheng med det høye antallet av hjerte- og karsykdommer og kreft.

Veggpryd er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat