Vis enkelt innlegg
Gammel 25-06-08, 22:37   #22
Iset
Seniormedlem
 
Iset sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Sola
Alder: 44
Innlegg: 10.031
Iset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastisk

Sv: Økt kolesterol og leververdier

Opprinnelig lagt inn av annabanana, her.

jaaa, det visste jeg faktisk ikke hehe.

søøren, sjekka smøret jeg bruker. Brelett.. 2 karber per 100 g best å bytte..

Disse harde firkanta klumpene med margarin(?)... tine sine og div. er det margarin??

bruker dere sånn matpakke smør til å steike med?

Om det står SMØR på pakken så er det smør. Står det margarin så er det margarin. Brelett, Per, Melange og sånt er margarin, mens Tine Smør/setersmør er smør. Det er noen andre typer smør også, feks. Arne Brimi og Kviteseidsmør (det er såå godt).

Tine meierismør og setersmør finnes både som bordpakning og stekepakke. Det er det samme hva du bruker til steking eller skiva. Men IKKE bruk margarin, kun det det står SMØR på pakken.

__________________
Endelig i mål: minus 77 kg!
(Startvekt: 135 kg og 174 cm høy (bmi 44) - vekten i dag: 58 kg (bmi 19)
Iset er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Vektoperert veganer Svar med sitat