Allergitråd
Det er ikke alltid like lett å leve lavkarbo når man reagerer på mye av den maten som anbefales. Regner med at det er flere her inne med allergi og intoleranser, og tenkte det kunne være hensiktsmessig med en tråd hvor vi kan samle alt fra erstatninger for ulike matvarer til ferdige oppskrifter, tips og råd.. Enten det er gluten, melkeprotein, laktose, soya, nøtter, gjær eller andre næringsemner man ikke tåler - det finnes alternativer til det meste, og i motsatt fall er det kanskje annen god mat å lage i stedet? Selv er jeg mest sannsynlig intolerant mot alt det ovenstående, og erstatningsprodukter som i tillegg er lavkarbo er ingen enkel sak. Fremover blir det massiv eksprimentering på kjøkkenet, og gode resultater postes her. Så håper jeg andre vil bidra også - håpet er at vi kan bygge opp en anstendig allergivennlig oppskrifts- og matvareoversikt som kan forenkle hverdagen og øke variasjonsmulighetene - også på lavkarbo.
|