Sv: Sjokolade fra Sukkerfritt, mindre enn 0,5 g karb pr 100 gram?
Hei
Den er søtet med maltitol. Et sukkeralkohol vi kan trekke fra på karbeinnholdet - slik jeg forstår det er det i alle fall ikke mere enn 2g per 100g - kopierer inn innholdsfortegnelsen.
Bare vil advare om at en del reagerer på maltitol. Så det kan være lurt å begynne forsiktig og avvente hvordan magen liker det jeg lærte det en litt tung vei... 
Lykke til, håper det smaker og at magen synes det er greit 
Sitat:
Sukkerfri Mørk sjokolade
Nettovekt: 75 g.
I alle våre sjokolader har vi erstattet sukker med Maltitol, som er et naturlig søtningsstoff som utvinnes av korn. Maltitol gir betydelig lavere energi enn sukker, er tannvennlig, glutenfritt og har ingen farlige bivirkninger.
Ingredienser: Søtstoff (maltitol), kakaomasse, kakaosmør, inulin, emulgator (lecitin) og aroma (vanillin).
MIN. 50 % KAKAOINNHOLD
Næringsinnhold pr. 100 g: Energi 455kcal, Protein 6 g, Karbohydrat 50 g (hvorav sukkerarter <0,5 g og sukkeralkoholer 48 g), Fett 34 g.
|