Vis enkelt innlegg
Gammel 08-07-08, 20:52   #1
Gulleline
Medlem
 
Gulleline sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2005
Hvor: Lørenskog
Alder: 53
Innlegg: 184
Gulleline er ny på veien

Har noen spørsmål, jeg ...

Grrr... Hadde skrevet et kjempelangt innlegg, så ble det bortevekke når jeg postet det. Jaja, på'n igjen!

Jeg har etpar spørsmål, jeg...
Jeg forsøker å gå ned rundt 7 kg. Har blitt meg fortalt at jeg vil slite dersom jeg prøver meg på ketolysekuren. Jeg gjør så godt jeg kan - prøver å få i meg få karber pr.dag. Men hva skjer dersom jeg "skeier" ut og tar en is eller en liten sjokkisbit? Vil jeg da legge på meg fordi jeg får i meg så mye proteiner og annet? Tenker da på fløten, ostene, creme fraishen osv. Er det slik at man ikke går ned før man er i ketose - dvs at man ikke får i seg sukker overhodet?
Har litt problemer med å tro at man kan gå ned i vekt ved å spise så mye snaksens, jeg. Men det er fordi man sitter igjen med gammelt rask oppi hodet sitt. Man skal jo både sulte og kun spise en håndfull salatblader dersom man skal gå ned i vekt... Ingen fare, jeg har full og komplett tro på kuren - det er bare at gamle vaner er vonde å vende!

Så har jeg også et par foreldre som begge er overvektige. De er arbeidsuføre, propper i seg bøtter med medisiner for å få dagen til å fungere - men er til dags motvillige til å prøve ketolysekuren. Diabetes, høyt kolesterol og fibromyalgi hører også med i bildet her. Hva kan jeg gjøre for at de skal prøve??? Jeg vil nødig at pappaen min skal få hjerteinfarkt fordi pumpa hans ikke klarer vekten hans lenger... Jeg trenger tips og råd til å motivere mine foreldre til å sette igang. ...og jo, de har pc-angst, så det er liten sjans til at jeg kan få de til å lese her inne på forumet.

__________________
GulleLine



Min-journal - besøk meg gjerne om du vil!
Ny start - uke 22 Pjuh - I'm a work in progress...
Gulleline er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert Svar med sitat