Vis enkelt innlegg
Gammel 14-07-08, 19:25   #7
Alyssa
Seniormedlem
 
Alyssa sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2006
Alder: 48
Innlegg: 4.446
Alyssa er bare helt fantastiskAlyssa er bare helt fantastiskAlyssa er bare helt fantastiskAlyssa er bare helt fantastiskAlyssa er bare helt fantastiskAlyssa er bare helt fantastiskAlyssa er bare helt fantastiskAlyssa er bare helt fantastiskAlyssa er bare helt fantastiskAlyssa er bare helt fantastiskAlyssa er bare helt fantastisk

Sv: Hva blir karboinnholdet i hjemmelaget Cottage Cheese?

Opprinnelig lagt inn av Gracella, her.

Du varmer opp kulturmelken til den begynner å boble, så skrur du ned varmen til det laveste (på hennes ovn....) og lar det stå ca en time. Etterpå avkjøler hun og så lar hun cottage cheesen renne helt av seg i en bærsil (Slik tøypose med stativ hvor man siler bær til saft...).
Jeg regner med at det skulle gå greit med et dørslag eller noe lignende.

Jeg prøvde jeg. Er det meningen den skal bli helt lik den du får kjøpt? Dette ble mer en fast ostemasse, ligner veldig på tofu, hvis det sier deg noe ... Jeg brukte cultura, kanskje ikke det går like bra?

Alyssa er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat