Angående brødkliss-problematikk: Lagde Lolipopbrødet i går kveld. Satt det på nederste rille og skrudde av ovnen etter ca. 1 time og 50 minutt (litt under normal steketid). !! Lot det stå i ovnen til termostaten var slukket (ca. 50 min). Tok det ut av forma og lot det kjøle videre på rist. Deretter i papirpose og så i kjøleskap over natten. Brødet ble fantastisk i morges! Med sprø skorpe. Langt i fra klissete, deig-aktig innmat. Men rett og slett sånn som skikkelig grovt brød pleier å være. (halvporøst, men saftig) - Ville bare meddele erfaringen for de som sliter med blaute brød- MEDVIRKENDE ÅRSAK?: Må innrømme at jeg tilsatte 1 ts bakepulver, 2 ss vann og 2 ss CF i Cottage Cheesen og virvlet det sammen. Blandingen blir fluffy. I tillegg til 1/2 ts natron- 1 toppet ts med bakepulvet i det tørre. Men håper dette avkjølingsprinsippet kan ha løst noe av brødkliss-gåten. Ikke faller det opplåste brødet sammen heller når nedkjølingen skjer i takt med ovnen NB: IKKE åpne ovnen før den er lunken!! Håper dette kan være til nytte. (Bare det ikke er jeg som er treig)