Vis enkelt innlegg
Gammel 16-07-08, 00:05   #1
Fæhtfløytå
Juniormedlem
 
Medlem siden: Jul 2008
Hvor: Rogaland
Innlegg: 13
Fæhtfløytå er på en erverdig vei

Drøm om 0-carb syltetøy

Er på induksjon, og ser på alle de heeerlige vaffel-pannekake og lappeoppskriftene her Så mange dyktige og kreative gastronomer her inne!!!

Det hadde vært himmelsk å kunne ha et trygt lavkarbo syltetøy oppå (med en dæsj rømme!!)

Heistadsyltet er jeg redd kan bleike keto-stiksa - etter dagevis med keto-migrene og lokal skodde Det må jo litt sylt til å dekke flaten på vaflene... For ekte nyyytelse!!

Har fantasert om å bruke den røde heistad-geleen, eller JaDA-pulveret og helle gelatin i. Som en slags marmelade. Kanskje med litt mer veske i geleen?

Pektin hadde jo vært det beste. Det ville gitt en mer syltetøy-aktig konsistens.

Vet dere om det finnes ren pektin (uten sylteblanding med sukker).
Og hvor mange karber det er i denne stivelsen?

Håper spent på noen gode svar

Fæhtfløytå er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ca. Atkins Svar med sitat