Sv: Bløtekakebunn med soyaprotein?
Opprinnelig lagt inn av Pc-snuppa, her.
Hei:-)
Juppjupp, lavkarbs seff... (nytt ord jeg lærte av min 11 år gamle niese nylig... Oversatt skal seff visstnok bety <<selvfølgelig>> )
Hmm, slikt sa jeg ikke i min ungdom... (* sa hun og følte seg litt over middels eldre... )
Jeg tar romtemperert smør og søtstoff (splenda el. Natreen, alt ettersom) og pisker det HVITT til det er helt som fluffy "skum". Deretter tar jeg smeltet og avkjølt mørk sjokolade, (men før det blir hardt igjen) og tilsetter forsiktig i smørkremen litt etter litt slik at den ikke smelter. Bruker ikke mål, tar det bare på `gefylen`og etter hvor sterk sjokoladesmak jeg vil ha på kremen. Smak den til slik du vil ha den og smør den over rullekaken. Synes kaken smaker best ikke iskald, men slik at smørkremen er litt myk.
Uhmm, *huske og kjøpe inn sukkerfri sjokolade...*
mm, høres enkelt ut.
har fått fatt i confecta sin kakaopulver. tror du jeg kan bruke litt av denne i røra? 
__________________
minus 26kilo -so far
|