Vis enkelt innlegg
Gammel 14-02-05, 11:41   #1
mofe
Seniormedlem
 
mofe sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2004
Innlegg: 14.144
mofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastisk

Havrekli vs. Store havregryn

Med min studentøkonomi er det ikke så lett å følge lavkarbo om dagen... Jeg har nå kjøpt meg ingredisenser til brød, og prøver å gjøre det "sunnest mulig..."

Jeg kjøpte meg havrekli istad - og jeg har også "store havregryn" - og tenkte å bake meg et brød i dag.

Havrekli/store havregryn pr. 100 gram:
Protein: 12,3/11,3
Karber: 54,3/51,8
Fett: 7,5/6,8
Kostfiber: 13/8,5

Noen som har peil på GI i forhold til disse to? Hva er best at jeg bruker i brødet mitt? Havrekli - siden det inneholder mest fiber, eller store havregryn?

Er det noe jeg kan tilsette brødet slik at GI blir lavere? Masse protein? Hvordan tror dere det blir med CC i brødet, evt. egg?

Og tilslutt.. hva er forskjell på "kostfiber" og "fiber"?

__________________
.
mofe er avlogget   Min kostholdsfilosofi: - Svar med sitat