Tråd: ost...
Vis enkelt innlegg
Gammel 26-04-04, 16:54   #3
Nille
Administrator
 
Nille sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 68
Innlegg: 16.021
Nille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastisk

Velkommen, velkommen !

Veldig klokt og riktig svar av MHM her. Jeg vil bare utdype at HVIS du går på Atkins Induksjon (de første 14 dagene) har han laget en liste over tillatte matvarer man skal følge - de første 14 dagene.

Når du er ferdige med induksjonen står du mer fritt slik som MHM skriver.
har "limt inn" fra Tillatte matvarer på induksjonen. Du finner full liste i denne tråden som er "klistret" - det er en av de første innleggene i Atkins kosthold - Induksjonen: http://karbojunkie.wilhelmsen.biz/fo...read.php?t=419

Ost
Du kan spise 75-100 gram daglig av helfete, faste, myke og mellommyke lagrede oster*, inkludert:

  • Cheddar
  • Ku, sau og geit ost
  • Kremost
  • Norvegia
  • Mozzarella
  • Roquefort og andre blå/skimmel oster
  • Jarlsberg
*Alle typer ost inneholder noe karbohydrat. Mengden du spiser bør styres av det. Tommelfingerregelen er å telle 25 g ost som tilsvarende 1 gram karbohydrat. Merk deg at Cottage Cheese og andre ferske oster ikke er tillat under induksjonen. Ingen ”diett” oster, smøreoster eller mysost er tillat. Personer med soppsymptomer, melkeintoleranse eller osteintoleranse må unngå ost. Ingen imiterte osteprodukter er tillat, unntatt soya eller ris ost - men sjekk karbohydratinnholdet.


Lykke til videre !!!

__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
Nille er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins Svar med sitat